Valorile Luxury Interiors

Credem că un design bun aduce continuitate, funcționalitate și frumusețe într-un spațiu de locuit sau de lucru. Indiferent dacă doriți să înfrumusețați un spațiu rezidențial sau să reînnoiți o proprietate plictisitoare, echipa noastră de profesioniști talentați în designul interior vă poate face treaba și vă poate oferi un spațiu la fel de atrăgător și plăcut din punct de vedere estetic pe cât este de practic. Interioarele de reglare fină bazate pe gusturile și personalitățile clienților, utilizarea noastră originală de modele inovatoare creează spații atemporale și echilibrate. Conexiunile noastre cu cele mai prestigioase companii italiene de mobilă și accesorii pentru casă, cunoscute la nivel mondial, permit fiecărui client să aleagă și să se bucure de produse originale și fără cusur. Putem aduce cunoștințe și experiență în deciziile luate nu numai în ceea ce privește țesăturile și mobilierul, dar și electricitatea, instalațiile sanitare, amenajarea spațiului și detaliile arhitecturale interioare.

Adevărata noastră pasiune este sa aducem vise la viața

Știm că alegerea unui designer de interior poate fi o adevărată provocare, așa că ne străduim să ajutăm clienții să se simtă în largul lor. Experiența noastră, resursele și stilul necesar vă vor aduce viziunea la viață. Transmitem o pasiune pentru client și oferim constant cea mai mare experiență de serviciu posibilă, aplicând în același timp cele mai înalte standarde de excelență în proiectare.

Monica Georoceanu

CEO & Interior designer

Andreea Stefan

Arhitect

Lavinia Soroceanu

Departament Financiar

Avem abilitatea de a vă crea un spațiu atemporal în care puteți trăi și lucra, care să depășească așteptările

Fondatoarea Luxury Interiors este una din cele mai apreciate si experimentate persoane din domeniu cu o experiență în domeniu din 2004. Monica este foarte apreciată și recunoscută de cei mai pretențioși clienți pentru proiectele realizate atat în România cât și în Europa.

Follow me on Instagram and Facebook

Monica Georoceanu

CEO & Interior designer