Artist

Luna Berlusconi

Luna Berlusconi, o artistă complexă din Italia și nepoata fostului premier italian Silvio Berlusconi, a urmat o cale impresionantă în artă după o carieră inițială în afaceri și televiziune. Născută pe 2 august 1975 la Milano, Luna a manifestat un interes puternic pentru artă și fotografie încă din copilărie. Educația sa în istoria artei și colaborarea alături de Gino De Dominicis i-au modelat profund abordarea artistică.

Înainte de a se dedica complet artei, Luna a avut o carieră de succes în televiziune și producție, fondând și propria companie de producție, Due-B, care a dezvoltat formate pentru canale naționale și internaționale. Acest parcurs eclectic reflectă dorința ei de a explora diverse modalități de expresie creativă.

În 2010, Luna și-a îndreptat atenția către fotografie, prezentând o perspectivă emoționantă asupra vieții copiilor din mahalaua Korogocho din Kenya prin lucrarea sa „Sguardi di Luna”. Această abordare empatică și introspectivă a continuat să definească lucrările ei ulterioare.