Adresa Showroom

Bucuresti

str. Daniel Danielopolu 30-32,
etaj 4, sector 1, Bucuresti, 014134

Front Office:  +40 753 015 906
Email:  office@geniusad.eu

Vanzari:  +40 745 404 677
Email:  info@geniusad.eu

Proiectare: +40 748 240 411
Email:  office@geniusad.eu

Tel: +40 745 404 677
Email:
  monica@luxuryinteriors.ro

One Herăstrău Showroom

Cu bucurie vă prezentăm Luxury Interiors, un showroom de referință în lumea mobilierului și a decorațiunilor de lux. Acesta este locul în care se împletesc eleganța și calitatea, oferindu-vă o experiență de cumpărare unică.
La Luxury Interiors, găsiți o gamă variată de produse, de la mobilier pentru casă până la mobilier de birou, care vă pot transforma spațiul într-un paradis de confort și stil. În cele ce urmează, vă vom dezvălui universul nostru de eleganță și rafinament și vă vom prezenta oferta noastră variată, care vine de la branduri de top recunoscute pentru calitatea și designul lor excepțional.

Showroom-ul Luxury Interiors: un univers de eleganță și rafinament

Magazinul online Luxury Interiors, un renumit retailer specializat în mobilier și decorațiuni de lux, vă oferă o gamă variată de opțiuni pentru a vă transforma locuința sau biroul într-un spațiu elegant și confortabil. Cu o colecție impresionantă de produse, Luxury Interiors este locul perfect pentru cei care caută mobilier de înaltă calitate și decorațiuni deosebite.

Mobilier și Decorațiuni de Lux la Luxury Interiors

Furnizăm o selecție atentă de mobilier pentru casă și birou, alese cu atenție pentru a satisface gusturile exigenților noștri clienți. Gama noastră de produse provine de la branduri prestigioase, care sunt recunoscute pentru calitatea, durabilitatea și designul lor excepțional.

În Showroomul Luxury Interiors, aveți ocazia de a explora și aprecia în detaliu produsele noastre într-un showroom elegant sau de a le achiziționa cu ușurință online. Vă invităm să descoperiți eleganța și calitatea pe care le oferim, pentru a aduce o notă de lux în viața de zi cu zi.