fbpx Skip to main content
De asemenea, oferim servicii pentru

Zona Commercial și Hospitality

Luxury Interiors este mândru că oferă servicii de design dedicate exclusiv sectorului comercial și ospitalității. Divizia noastră oferă o planificare strategică de design interior și branding de mediu pentru a transforma hoteluri, restaurante, proprietăți multifamiliale de lux, retail, spații comerciale și multe altele.

Our step by step design process
1

Planificare

Faza de planificare începe cu o întâlnire de cunoaștere, timp în care ne alocăm timp pentru a vă înțelege cu adevărat afacerea dvs. și obiectivele dvs. De acolo începem procesul de cercetare. Pentru a oferi cele mai bune rezultate, trebuie să avem în primul rând o abordare fermă asupra industriei dvs., a concurenților și a publicului dvs. țintă.
2

Procesul creativ

Începem Procesul Creativ prin definirea unei concept pe baza cercetarilor noastre din Faza 1. Odată ce suntem in raport cu conceptul general pentru spațiul dvs., pregătim o prezentare de design. Acestea vor include redări, planuri, planșe, exemple de design, prețuri preliminare și multe altele.
3

Dezvoltare

În faza de dezvoltare, ne vom axa pe detalii. Vor fi selectate finisaje, iluminat, echipament, feronerie, instalații sanitare, ferestre, artă, mobilier și accesorii. Vă vom oferi, de asemenea, un buget finalizat în această fază.
4

Execuție

Acum este timpul să punem în acțiune toate planurile noastre! În faza de execuție, vom negocia furnizorii, precum și vom supraveghea toate construcțiile. De acolo, ne vom coordona cu furnizorii, vom gestiona instalațiile și vom primi și livra mobilier și accesorii.

Sunteți gata să faceți o schimbare?

Contactați-ne astăzi pentru a începe proiectul dvs.

Profesioniștii noștri dedicați vă vor ajuta cu în conceptualizarea, planificarea, managementul și execuția ideii dvs. Abia asteptam sa lucram cu dumneavoastra!
Intrați în contact